Juhannuksen jälkeen on kirjottaminen jäänyt. Nyt tuntui taas sopivalta hetkeltä jatkaa. Kesä meni suhteellisen mukavasti miehen kanssa. Käytiin kalastelemassa, mutta reissaaminen tosiaan jäi rahanpuutteen vuoksi. Se ei tuntunut kovin pahalta, vaikka lähinnä omalla paikkakunnalla pysyteltiinkin.

Sunnuntaina tilanne miehen kanssa jotenkin kärjistyi ja hän menetti malttinsa sen verran, että jouduin soittamaan poliisit. Mies ehti lähtemään poliiseja karkuun eikä hänestä kuulunut pariin päivään mitään enkä minäkään soitellut/viestitellyt perään. Tänään kuitenkin kuulin, että hän oli puhunut sunnuntaina meidän eroavan. Tuntui tosi pahalta ja päätin kertoa kuulemastani. Hän oli luullut minun haluavan eroa ja haluaisi vielä yrittää. En haluaisi heittää kankkulan kaivoon suhdettamme vielä, koska meillä on vielä ihan mukaviakin hetkiä ollut tämän lähes kahden vuoden kihlauksen aikana. Olen valmis itse muutumaan ja tekemään parhaani suhteen eteen ja toivoisin hänenkin olevan. Huomenna menen töiden jälkeen hakemaan miehen kotiin.

Toivottavasti molemmat opimme miltä tuntuu olla yksin, ilman toisen läsnäoloa ja opimme arvostamaan toinen toisiamme paremmin.

Olen ostanut Mars ja Venus -sarjan kirjoja. Itse luen ne ja jätän miehenkin ulottuville, jos haluaa tutustua julkisesti tai salaa :)